Τρόποι Αποστολής

Αποστέλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα!
Για παραγγελίες ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές, σας στέλνουμε την παραγγελία σας, μέσα σε 24 ώρες, εφόσον τα προϊόντα που αγοράσατε είναι άμεσα διαθέσιμα!

Για να σας αποσταλεί η παραγγελία σας σε 24 ώρες, θα πρέπει να την λάβουμε από Δευτέρα – Πέμπτη μέχρι τις 14:00. Στην περίπτωση που λάβουμε την παραγγελία σας την Παρασκευή, αυτή θα φτάσει σε εσάς τη Δευτέρα.

Οι αποστολές των παραγγελιών στην Αθήνα γίνονται με ποδηλατικές ταχυμεταφορές,
ενώ για την υπόλοιπη Αττική και Ελλάδα με ταχυμεταφορές courier.

Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνεται ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρίες ταχυμεταφορών και μεταφορικές εταιρίες. Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ’ οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση. Ποδήλατα και ογκώδη αντικείμενα αποστέλλονται μόνο με μεταφορικές και δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής. Η πήρωμή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά (κατάθεση ή PayPal). Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει με εταιρεία της επιλογής σας.

To κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλήπτη.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Αθήνα

  • Απλή αποστολή ΖΩΝΗ 1: 4€
  • Αντικαταβολή ΖΩΝΗ 1: 6€
  • Απλή αποστολή ΖΩΝΗ 2: 7€
  • Αντικαταβολή ΖΩΝΗ 2: 9€

ΖΩΝΗ 1: Δήμος Αθηναίων, Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημητριος, Αγιος Ιωάννης Ρέντης, Αιγάλεω, Άλιμος, Αργυρούπολη, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Δάφνη, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Ίλιον, Καισαριανή, Καλλιθέα, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο, Νέα Ιωνία, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδελφεία, Νέα Χαλκηδόνα, Παλαιό Φάληρο, Παπάγου, Πειραιάς, Περιστέρι, Πεύκη, Υμηττός, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό.

ΖΩΝΗ 2: Άνω Λιόσια, Αχαρνές, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γέρακας, Γλυφάδα, Καματερό, Κηφισιά, Κερατσίνι, Κορυδαλλός Δραπετσώνα, Νεα Ερυθραία, Καματερό, Κηφισιά, Κερατσίνι, Κορυδαλλός Δραπετσώνα, Νεα Ερυθραία.

Υπόλοιπη Αττική & Ελλάδα

  • Αντικαταβολή έως 2 κιλά: 7,56€
  • Απλή αποστολή Υπολοιπή Αττική: 5€
  • Απλή αποστολή Υπολοιπή Ελλάδα: 8,40€

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

  • Εντός Αθηνών: 1 εργάσιμη ημέρα
  • Προς την υπόλοιπη Αττική και Ελλάδα 1-2 εργάσιμες ημέρες

Tα ποδήλατα παραδίδονται μονταρισμένα, ρυθμισμένα και (μερικώς, αλλά αρκετά) συσκευασμένα, έτοιμα προς χρήση ώστε να ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση. Αποστολές προς το εξωτερικό προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται. Για τυχόν καθυστερήσεις από μέρους της εταιρίας αποστολής των προϊόντων, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε μείνει ικονοποιημένοι από την παραδοθείσα παραγγελία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: info [at] cyclelovers.com. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα μεταφοράς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟϊΟΝΤΩΝ

Επιστροφές προϊόντων γίνονται μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό. Χρονικό όριο επιστροφής ορίζεται σε 30 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του εφοσον έχετε ήδη ενημερώσει την εταιρία μας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς κατά την μεταφορά ή κατά την τοποθέτηση/συναρμολόγηση από μέρους σας, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: info [at] cyclelovers.com & στο 2155601515.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να επικοινωνήστε μαζί μας: info [at] cyclelovers.com & στο 2155601515. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που δεν έχει αποσταλεί παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.