αναπαλαιώσεις, μετατροπες, ποδηλατων, restorations

Αν το ποδήλατό σας είναι παλαιότερης τεχνολογίας, έχει αρχίσει να σκουριάζει και είναι χρόνια ακίνητο, εμείς αναλαμβάνουμε να το αναπαλαιώσουμε, όπως ήταν ή να το μετατρέψουμε σύμφωνα με τις νέες ανάγκες σας. Η διαδικασία της αναπαλαίωσης πολλές φορές θέλει υπομονή σε χρόνο, ώστε να βρεθεί το κατάλληλο ανταλλακτικό εποχής, ενώ οι μετατροπές γίνονται γρηγορότερα, αλλά με προσοχή στη συμβατότητα και στην ποιότητα των ανταλλακτικών.

Υπάρχουν πολλά είδη αναπαλαίωσης που μπορείτε να κάνετε. Πάντα συζητάμε μαζί σας τις ανάγκες σας και ακολούθως σας προτείνουμε την κατάλληλη αναπαλαίωση / μετατροπή που σας ταιριάζει. Αναλαμβάνουμε και το βάψιμο του σκελετού σας με μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Το κόστος των αναπαλαιώσεων / μετατροπών καμιά φορά μπορεί να κοστίσει όσο ένα νέο οικονομικό ποδήλατο, αλλά η ποιότητα του σε σχέση με ένα καινούργιο θα σας ανταμείψει. Εμείς αν και νεότεροι σε ηλικία, αναγνωρίζουμε την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούσαν τότε, ρωτήστε τους παλαιότερους κάτι ξέρουν!

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε μερικές αναπαλαιώσεις παρακάτω. Πατώντας στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε το gallery (σύντομα κοντά σας) της αναπαλαίωσης, ενώ πατώντας στον τίτλο μεταφέρεστε στο άρθρο του blog μαζί με τις κύριες φωτογραφίες.

Mercier Special Tour De France Green

Mercier Orange (rare)

Mercier-Special-Tour-De-France-pink-

Mercier Pink

Puch

Mercier Light Blue

Workshop commuting machine

Deep Blue Mercier Campagnolo

Mercier Special Tour De France Black

Marina’s Raleigh

Peugeot reborn

Mercier Red satisfaction

 

Molvedo Alberto